Inchiriere vila tip duplex Rond Alba Iulia – constructie 2009

1,750 EUR
Comision: 50%
Favorit
Your search results

Sumar

 • Teren 100 m2
 • 185 m2
 • 6 Camere
 • 12 Deschidere
 • 1 Fronturi
 • 4 Băi
 • 1 Balcon
 • An Construcție: 2009

Descriere

ID intern: 3156.

Piata Alba Iulia – Burebista – Decebal – Unirii – Baba Novac – Dristor – Vitan

Va prezint spre inchiriere o vila deosebita, solida si cocheta, construita in anul 2009, pe 4 nivele (P+2E+M), cu mult simt de raspundere, sub atenta coordonare si supraveghere a membrilor familiei care o detin, fara a se face rabat de la calitate, fiind folosite materiale premium, atat la constructie, cat si pentru amenajare si utilare (marmura, travertin, gresie, faianta, vopsea lavabila de calitate superioara, termopane salamander de culoare wenghe, centrala termica Bosch cu vas de expansiune, inlocuita in urma cu un an, aparate de AC la fiecare etaj etc).
   Imobilul face parte dintr-un duplex, situat pe o strada linistita si civilizata, adiacenta Bulevardului Burebista, la doi pasi de Piata Alba Iulia.
    Locuinta se prezinta in stare excelenta, atat din punct de vedere al finisajelor, cat si al mobilierului si electrocasnicelor, fiind extrem de bine intretinuta si foarte curata.
    Vila dispune de 6 camere, 4 grupuri sanitare, din care 3 bai cu cada, o bucatarie, hol la intrare cu dressing, holuri la fiecare nivel, casa scarilor, sub care este amenajat un spatiu de depozitare la nivelul subsol, un balcon/terasa, la nivelul mansardei. Important de precizat este faptul ca  mansarda are dimensiuni foarte apropiate ale unui etaj normal, fiind la fel de inalta si luminoasa ca  incaperile de la celelalte nivele (atat camerele, cat si casa scarii), asa cum rezulta si din fotografii.
    Descriere imobil:
    Parter – 40mp: vestibul generos, utilat cu dressing, din care se face intrarea intr-o bucatarie spatioasa, utilata si mobilata complet cu tot ce este necesar, inclusiv loc de luat masa. Atat din hol, cat si din bucatarie se face accesul catre casa scarii, (sub care a fost organizat un depozit de cca 10mp, la subsol, cu acces pe o usa dubla, de marime normala) si un grup sanitar de serviciu, utilat cu masina de spalat haine;
     Etaj 1 – 50mp: Hol, grup sanitar cu cada si zona de living (utilat cu canapele masive extensibile, biblioteca, masute, etc) format din doua camere, separate de un perete ce prezinta usi duble largi, cele doua spatii putand fi folosite si individual, avand usi de acces individuale din hol/casa scarii.
     Etaj 2 – 50mp: Hol, grup sanitar cu cada si doua camere, una din camere reprezinta un loc de zi, iar cealalta dormitor, ambele utilate complet;
     Mansarda – 50mp: Hol, grup sanitar cu cada dressing si un dormitor, din care se face accesul catre o terasa de cca 8mp, inchisa cu termopan si incalzita in pardoseala.
    Precizam ca spatiile/incaperile de la toate nivelele sunt decomandate, insa pot fi redimensionate, unite sau separate, dupa necesitatile fiecarei familii ori, dupa caz, organizate ca birouri/saloane in cadrul unei firme/clinici.
   Imobilul mai dispune de o curte individuala, imprejumuita cu gard din beton si fier forjat, cu acces direct din strada, avand o suprafata de cca 35mp, forma de L, dispusa pe cele doua laturi situate la strada, in care exista si infrastructura pentru amenajarea unui loc de gatit pe timp de vara (apa, gaz, canalizare trese in curte).
   De asemenea, locuinta este deservita de un loc de parcare contractat de la Primaria sectorului 3, situat chiar langa poarta casei.
    In proximitate exista absolut toate obiectivele si facilitatile necesare (scoli, licee, gradinite, mall, magazine, clinici farmacii, restaurante si multiple mijloace de transport in comun, inclusiv metrou – la 10 min de mers pe jos).

Agentii nostri va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare si organizarea vizionarilor.

Suprafața: 185 m2
Teren: 100 m2
Camere: 6
Băi: 4
An Construcție: 2009
Balcoane: 1
Deschideri: 12
Fronturi: 1
Zona: Piata Alba Iulia
Etaj: 2
Suprafața Totală: 200 m2
Comision: Comision: 50%

Proprietăți Similare

5
Închirieri

Villa for rent – Mogosoaia

1,800 EUR
ID intern: 3889. Mogosoaia – Chitila Agentia UMA Group va propune spre inchiriere o [vezi detalii]
ID intern: 3889. Mogosoaia – Chitila Agentia UMA Group va propune spre inchiriere o vila in zona Padure ̵ [vezi detalii]
3 260 m2
15
Închirieri

Inchiriere etaj 1 in vila monument istoric &...

3,299 EUR
ID intern: 2955. Universitate – Rosetti – Batistei – Armeneasca – [vezi detalii]
ID intern: 2955. Universitate – Rosetti – Batistei – Armeneasca – Icoanei – Mosilor E [vezi detalii]
2 254 m2
14
Închirieri

Inchiriere casa/vila Vatra Luminoasa | preta...

1,800 EUR
ID intern: 2186. Vatra Luminoasa , Iancului , Arena Nationala , Mega Mall , Scoala 49 , Pa [vezi detalii]
ID intern: 2186. Vatra Luminoasa , Iancului , Arena Nationala , Mega Mall , Scoala 49 , Parc Nichita Stanescu , Par [vezi detalii]
3 160 m2
28
Închirieri

Prima inchiriere ! Vila 7 camere Mihai Bravu...

2,000 EUR
ID intern: 1749. Prima Inchiriere! Vila individuala de inchiriat in zona Mihai Bravu [vezi detalii]
ID intern: 1749. Prima Inchiriere! Vila individuala de inchiriat in zona Mihai Bravu – Bucuresti, reper [vezi detalii]
3 250 m2

Dumitrașcu Alexandra

Real Estate Broker

Contact

   Compare Listings

   Dumitrașcu Alexandra